Blonk Hydrauliek, specialist voor service & onderhoud.

Neem contact opDirect bellen

In het kort:


Service met mobiele werkplaats bij u aan huis of object en voor olie, smeermiddelen en reinigingsmachines
reparatie, onderhoud, mobiele service, smeermiddelen, onderdelen, kennis, vakbekwaam, slangreparatie


Objectnummer:

5461

Omschrijving

Blonk-Hydrauliek:

  • Mobiele service
  • Reparatie & Onderhoud
  • Onderdelen verkoop
  • Reinigingsmachines
  • Olie & smeermiddelen


Blonk Hydrauliek (B-H Techniek) is gevestigd in Flevoland en is een service en onderhoudsbedrijf op het gebied van hydraulische en (hogedruk)reinigings systemen.

Wij bieden hydrauliek oplossingen voor installaties en machines binnen de Landbouw, Industrie, Scheepvaart, Transport en GWW / Infra. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de hydrauliek zijn wij de specialist op het gebied van (mobiele) hydrauliek service.
 
Van machineonderhoud, reparatie en service op locatie tot (gedeeltelijk)vervanging / aanpassing, revisie van uw hydraulieksyteem. En natuurlijk leidingen en HD-slangen vervangen wanneer de condities hiervan te wensen overlaten en u machine stilstand voor wil zijn.
 
Onze missie:
Het bieden van snelle en complete hydrauliek service door Flevoland en omstreken d.m.v. vakkundige en doordachte milieuvriendelijke oplossingen.
 
Wij bieden u een uitstekende kwaliteit van producten en diensten met een scherpe prijsstelling tov onze concurrent. Ons doel is te ontzorgen en de stilstand van uw installatie en/of machine zo kort mogelijk te houden.
 
Onze complete mobiele werkplaats is beschikbaar tussen Zwolle, Harderwijk, Almere tot Joure. (Flevoland en omstreken)
 
Tevens zijn wij servicedealer van (hogedruk)reinigings systemen. Van machineonderhoud, reparatie en service op locatie tot verkoopadvies bij u in uw bedrijfsproces. Wij komen graag bij u langs om u te adviseren op het gebied van reinigingsmachines. Ook is er de mogelijkheid om demonstratie bij u uit te voeren om de praktijkomstandigheden te testen.
 
Ook verkrijgbaar bij B-H Techniek zijn smeermiddelen: Machines moeten draaien. Of het nu gaat om vrachtwagens, graafmachines, tractoren of industriële machines; ze moeten het zware werk doen wanneer het nodig is en zijn cruciaal voor de bedrijfsvoering. Goede smering is daarvoor essentieel. Het zorgt voor minder slijtage, minder stilstand en een langere levensduur. Daarom dus Motorolie, hydraulische olie, transmissieolie, vetten, tandwielkastolie en andere onderhoudsproducten.

Kijk op onze site:
www.blonk-hydrauliek.nl 

Of bel naar Swifterbant in Oostelijk Flevoland op 0321-76 90 63 (24/7).
Ook voor al uw smeermiddelen bel en bestel bij Blonk Hydrauliek.


#eenvoudigdebeste #onzeaanpakisuwvoordeel #servicestoptnooit