Nieuws over onze site !!

Neem contact opDirect bellen

In het kort:


Vanaf nu de samenwerking met Jurgen om voor u de dienstverlening door te kunnen zetten !
FassaertMachines.nl , nieuwsbericht


Objectnummer:

8692

Omschrijving

Beste bezoekers,

Meer dan 15 jaar geleden zijn we begonnen met deze site om u de mogelijkheid te bieden uw eigen machines te verkopen, maar ook rechtstreeks machines over te nemen van hun vorige eigenaar.

De behoefte voor deze mogelijkheden is nog steeds groot en met name de persoonlijke benadering, uitgebreide beschrijving met foto’s en eventueel advies over de te volgen strategie worden gewaardeerd.

Hiervoor hebben we kortgeleden nog een update van de site uit laten voeren, zodat het nog eenvoudiger werkt en het aanbod goed te vinden is.

Om deze dienstverlening naar de toekomst ook te garanderen en nog verder uit te breiden zijn wij in gesprek geweest met Jurgen Giesen uit Kraggenburg en hebben we besloten om samen verder te gaan met de site 'Fassaert Machines & Bemiddeling'.

Zijn praktische kennis van de landbouw en zijn jarenlange ervaring in de landbouwmachine handel geeft een mooie aanvulling bij onze site. We gaan de taken rondom de site tussen ons tweeën wat verdelen. Het kan dus heel goed zijn dat u ook wel eens met hem te maken gaat krijgen in de toekomst.

Wij zijn volop gemotiveerd om u van dienst te zijn in advies en/of verkoopondersteuning, maar eventueel ook bij de waarde bepaling van uw machines.

Met vriendelijke groet,

Jurgen Giesen en Albert Fassaert

 

Fassaert Machines & Bemiddeling   085-0041575

Jurgen Giesen                                06-5172 3707

Albert Fassaert                               06-2204 2404