VIDBAG, bigbag doseerklep en de Modulo SP Te koop € 109

Offerte aanvraagDirect bellen

In het kort:


Even snel de zak openen en af te sluiten! kijk de video!! Ook big bags legen met opvoervijzel, Module SP!
bigbag opener, zakopener, Flex filler, Vid Bag, Flexfiller, doseerslurf, bigbag afsluiter,


Objectnummer:

6332

Omschrijving

VIDBAG ® De oplossing voor het gedoseerd legen van een bigbag!

De VIDBAG is speciaal ontwikkeld voor agrariërs, om bigbags met zaden, kunstmest of zelfs grind in gedeeltes te kunnen lossen. Vervolgens kan de zak zonder lekken weggezet worden, geen half open gesneden zakken meer in de schuur!

Dankzij het gepatenteerde systeem van de vinnen blijft de VIDBAG goed in positie en sluit de opening zonder lekken af.

De FlexFiller van VidBag geeft meer flexibiliteit bij het gedoseerd lossen van bigbags. De accessoire voor de VidBag werkt als een flexibele losslurf. Handig om bijvoorbeeld een brede zaaimachine te vullen met bijvoorbeeld granen.

Dagelijks een kleine hoeveelheid nodig uit een bigbag? Met de Modulo creëert u eenvoudig een silo, zo kunt u met gemak kleine hoeveelheden lossen vanuit de bigbag!
Handig als u bijvoorbeeld veevoer of mineralen voor uw dieren in bigbags aangeleverd krijgt. 

De Modulo bestaat uit een gegalvaniseerd stalen frame met een vaste bodemplaat. Met de bodemplaat kunnen alle types bigbags gelost worden, met of zonder losslurf. 
Dankzij de vaste doseerklep kan zeer nauwkeurig gedoseerd worden, deze sluit naadloos af.

 

Modulo SP opvoervijzel; 
eenvoudig maatmineralen toevoegen aan het rantsoen

Het klaarmaken van het rantsoen voor uw vee is iedere dag een tijdrovende klus. Daarnaast is het slepen met zakken mineralen en zouten een terugkomende inspanning. Met een steeds nauwkeuriger rantsoen worden deze maatmineralen steeds belangrijker en worden de volumes groter. Vidbag.nl heeft een oplossing uitgewerkt voor dit terugkomende thema:

De Modulo SP met opvoervijzel;

Het frame, de “Modulo SP” heeft zich al in verschillende sectoren bewezen. Dit frame kan een gewicht dragen van 2000kg en is volledig gegalvaniseerd. De ingebouwde spies zorgt voor een goede snijding onderin de zak. De opvoervijzel  is gebout aan het frame, en is met een afstandsbediening te bedienen.

Hoe werkt dit in de praktijk?

De bigbag wordt met een heftruck op het frame geplaatst, door de ingebouwde spies wordt deze opengesneden bij het plaatsen. De bigbag sluit door zijn gewicht deze opening af tegen de bodemplaat waardoor lucht en vocht er niet kan binnendringen.

Tijdens het klaarmaken van het rantsoen rijdt de voermengwagen onder de uitloop van de vijzel, met de afstandsbediening in de tractor kan de vijzel worden aan- en uitgezet. De weegcomputer op de voermengwagen weegt continue hoeveel gewicht er in de wagen zit, en dus ook hoeveel  maatmineralen die worden toegevoegd. De chauffeur bepaalt met zijn afstandsbediening hoeveel mineralen toegevoegd wordt en blijft dus rustig in de cabine zitten!

Alle voordelen nog even op een rijtje:

  • Arbeidsverlichting voor dagelijks terugkomende werkzaamheden
  • Bigbag blijft afgesloten van boven, minimale kans op vochtschade
  • Minder afval op het erf

Aangeboden voor € 3.380,- excl BTW

Voor meer producten, informatie en bestellen kunt u terecht op www.vidbag.nl
of bel met Arnout Aarnink op 06-5261 3604.
Of bestel per mail: aarnink@amatrex.nl