header foto

Bemiddeling en Voorwaarden

Bemiddeling en Voorwaarden

In een paar stappen kunt u eenvoudig uw machines en materialen aanbieden via Fassaert Machines !

Doorloop de volgende stappen :

- Maak meerdere duidelijke foto’s, liefst met een neutrale achtergrond

- Heeft u de foto’s op uw telefoon of tablet ? Dan is het makkelijker onze site te bezoeken via dit apparaat en de stappen daar te doorlopen.

- Ga naar ‘Aanbod plaatsen’

- Vul uw contactgegevens in

- Gevolgd door de kenmerken en de vraagprijs van uw machine of materiaal

- Voeg bij opmerkingen zoveel mogelijk details toe van uw aanbod

- Hier kunt u ook eventuele vragen of opmerkingen voor ons plaatsen

- Voeg de foto’s toe

- Ga akkoord met de voorwaarden

- Druk op ‘Advertentie plaatsen’

Hierna gaan wij met uw advertentie aan de slag om het gereed te maken voor publicatie. Let op, uw advertentie wordt na onze bewerking pas zichtbaar op de site ! Dus niet direct !

Vind u het lastig om uw aanbod en/of foto’s via dit invulformulier te verzenden dan kunt u altijd uw gegevens in een mail naar info@fassaertmachines.nl verzenden of in overleg eventueel de foto's via Whatsapp of http://www.wetransfer.com.

Graag ontvangen wij na verkoop van uw machine een bericht, zodat wij de advertentie kunnen verwijderen en de advertentie vergoeding met u kunnen verrekenen.

 

Aanbod zoeken

Na plaatsing komt het materiaal eerst bij ‘Nieuw aanbod’ te staan, tevens kan het via de bepaalde rubriek aan de linker zijde worden gevonden. Klikt u op de knop ‘meer informatie’ of op de foto, dan verschijnen meerdere foto’s en krijgt u ook uitgebreidere informatie over het product en de gegevens van de eigenaar.

Daarnaast kunt u ook via de ‘Zoeken’ functie in de rechter bovenhoek snel een machine of eigenaar vinden.

Onze site wordt goed gevonden door de zoekmachines o.a. via http://www.google.com   dit met behulp van DCA-multimedia.

De producten blijven bij de verkoper op het terrein staan. Geïnteresseerden kunnen hun interesse via de site of telefoon kenbaar maken. Fassaert Machines brengt koper en verkoper met elkaar in contact en streeft naar een correcte afwikkeling. Wij proberen voor alle partijen een zo goed mogelijk rendement te krijgen en transparant te handelen.

Tip; haal bij gelegenheid overtollige machines uit de hoek en maak ze schoon, maak vervolgens duidelijke foto’s (let op een neutrale omgeving), zodra u even tijd heeft de machine doorgeven voor verkoop via "Aanbod plaatsen". De site kan de rest doen....

 

Advertentie vergoeding

De declaratie van onze vergoeding vindt plaats na verkoop van uw machine/object d.m.v. een factuur per mail. Na plaatsing van de advertentie op de site vindt er geen discussie plaats hoe dit object is verkocht, ingeruild en/ of weggegeven! De vergoeding wordt berekend op basis van de vraagprijs die bij de advertentie wordt geplaatst.

Vergoeding advertentie

- Verkoopprijs t/m  € 1.250,- :  kosten 10 % van de verkoopprijs met een maximum van € 75,-

- Verkoopprijs vanaf    € 1.250,-  t/m €  3.000,- :  kosten € 100,-

- Verkoopprijs vanaf    € 3.000,-  t/m € 10.000,- :  kosten € 125,-

- Verkoopprijs vanaf  € 10.000,-  t/m € 30.000,- :  kosten € 150,-

- Verkoopprijs vanaf  € 30.000,-  en meer:            kosten € 200,-

Eventuele extra kosten voor exportbemiddeling in overleg.

 

Adverteren

Advertentiekosten voor de rubriek “Nieuwe producten” en "Dienstverlening" die wisselend worden getoond op de site kosten per jaar € 200,- .

Daarnaast is het mogelijk om via een banner te adverteren die bovenaan, pagina breed, zichtbaar is. De jaarkosten voor een banner zijn € 250,- .

Kiest u voor een banner en een advertentie dan zijn de kosten € 400,-  per jaar.

We gaan er vanuit dat u de banner levert in de juiste afmeting. Indien wij de banner voor u samen moeten stellen, komt er éénmalig € 100,-  bij voor deze werkzaamheden.

 

Taxaties

Fassaert Machines kan ook taxaties voor u verrichten mede door de lange ervaring die wij hebben opgedaan met onze site. Taxaties kunnen belangrijk zijn bij bedrijfsbeëindiging of opsplitsen van een inventaris. Onze vergoeding wordt in overleg bepaald.

Wilt u hierover meer informatie,  mail geheel vrijblijvend naar info@fassaertmachines.nl of
bel:  085-0041575 of 06-2204 2404.

Fassaert Machines & Bemiddeling VOF
Van den Hamlaan 15
8251 RX Dronten
Telefoon: 085-0041575

Iban;      NL86 RABO 0136031307
BTW nr; NL 8636 07 597
KvK.;      85390623

 

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden

Heeft u een interessante machine of werktuig op de website gezien dan kunt u via de site reageren. Door uw gegevens in te vullen onder de knop ‘offerte aanvragen’ kunt u meer informatie over het product aanvragen.
U kunt natuurlijk ook telefonisch meer informatie opvragen via  06-2204 2404 of het snelste bij de verkoper, telefoonnummer staat in de advertentie en ook waar de machine verblijft.

De machines kunnen op afspraak grondig bekeken worden. U krijgt van ons een eerlijke uitleg, voor gebreken achteraf kunnen wij echter niet instaan.

Gaat u over tot koop, dan moet u er rekening mee houden dat over de verkoopprijs 21% btw betaald moet worden, tenzij er duidelijk margé bijstaat. Het object kan na betaling worden opgehaald.

De factuur staat op naam van de verkoper/vorige eigenaar of indien gewenst op:

Fassaert Machines & Bemiddeling VOF
Van den Hamlaan 15
8251 RX Dronten
Rabobank; NL86 RABO 0136031307
BTW nr. NL 8636 07 597
KvK. 85390623