header foto

Beste bezoeker,                                                                   januari 2022

Meer dan 15 jaar geleden zijn we begonnen met deze site om u de mogelijkheid te bieden uw eigen machines te verkopen, maar ook rechtstreeks machines over te nemen van hun vorige eigenaar.

De behoefte voor deze mogelijkheden is nog steeds groot en met name de persoonlijke benadering, uitgebreide beschrijving met foto’s en eventueel advies over de te volgen strategie worden gewaardeerd.

Hiervoor hebben we kortgeleden nog een update van de site uit laten voeren, zodat het nog eenvoudiger werkt en het aanbod goed te vinden is.

Om deze dienstverlening naar de toekomst ook te garanderen en nog verder uit te breiden zijn wij in gesprek geweest met Jurgen Giesen uit Kraggenburg, en hebben we besloten om samen verder te gaan met de site 'Fassaert Machines & Bemiddeling'.

Zijn praktische kennis van de landbouw en zijn jarenlange ervaring in de landbouwmachine handel geeft een mooie aanvulling bij onze site. We gaan de taken rondom de site tussen ons tweeën wat verdelen. Het kan dus heel goed zijn dat u ook wel eens met hem te maken gaat krijgen in de toekomst.

Wij zijn volop gemotiveerd om u van dienst te zijn in advies en/of verkoopondersteuning, maar eventueel ook bij de waarde bepaling van uw machines.

Met vriendelijke groet,

Jurgen Giesen en Albert Fassaert

 

Fassaert Machines & Bemiddeling   085-0041575

Jurgen Giesen                                  06-5172 3707

Albert Fassaert                                 06-2204 2404

 

 

 

Fassaert Machines & Bemiddeling bestaat 15 jaar.                                   januari 2021

 

Wat 15 jaar geleden begon als een site voor de verkoop van eigen mechanisatie, na het beëindigen van het akkerbouwbedrijf, is uitgegroeid tot een volwaardig platform voor de verkoop van landbouw mechanisatie.

Al die jaren hebben wij ons best gedaan om voor uw overtollige mechanisatie een nieuwe eigenaar te vinden.

Wij proberen met onze werkwijze, waarbij we veel foto’s gebruiken en een uitgebreide beschrijving, zo duidelijk mogelijk aan te geven wat er mogelijk is met uw machine en wat de eigenschappen zijn.

Dit wordt door veel bezoekers gewaardeerd en zorgt uiteindelijk in de meeste gevallen tot een succesvolle verkoop, voor een marktconforme prijs.

De prijs voor deze machines kunt u zelf bepalen of in overleg met ons. Wij hebben veel ervaring met taxaties en waardebepaling van een inventaris en beschikken over een grote database waarin vergelijkbare machines te vinden zijn. Hierdoor is een betrouwbare waardebepaling goed mogelijk.

Wij zijn trots op wat wij samen met u bereikt hebben en zijn van plan dit nog jaren voor u te blijven verzorgen.

Daarom werken wij op dit moment ook weer aan nieuwe verbeterpunten van de site om u nog beter van dienst te kunnen zijn en uw machines nog beter onder de aandacht te brengen.

Dus schroom niet om aanbod te blijven plaatsen, dan gaan wij daar graag weer mee aan het werk.

Hartelijk dank voor het vertrouwen wat u heeft gehad in ons en onze site en wij hopen u nog jaren van dienst te kunnen zijn.

 

 

Koopjeshoek:                                                                                                      

Links bij de rubriek vindt u "Koopjeshoek"

Hier kunt u aanbod vinden wat aantrekkelijk kan zijn voor u op het bedrijf of gemak.

Uw eigen Koopjes kunnen hier ook op staan, lever het eenvoudig aan via de site "Aanbod Plaatsen".

Het komt dan niet op de hoofdpagina Nieuw Aanbod te staan, maar bij Koopjeshoek en de eventuele betreffende rubriek.

De kosten bedragen nooit meer dan maximaal € 15,- of 10 % van het aanbod. Het aanbod door u moet dan wel correct worden aangeleverd met foto's, geen extra werk en adres gegevens voor facturering. Goede foto's verkopen het object.....

Na plaatsing ontvangt u de factuur, dus niet zoals de hoofdobjecten, factuur na verkoop, maar direct na plaatsen. Na een jaar hebben we het recht uw object te mogen verwijderen, tenzij anders wordt overeen gekomen. Hiermee voorkomen we vervuiling van de site.

Wij behouden het recht om af te zien van plaatsing.

Hiermee kunt u toch nog van uw waardevol materiaal af proberen te komen.!

 

Het jaar  is bijna achter de rug, de feestdagen voor kerst en oud-en nieuw, op naar het nieuwe jaar.

Veel Aanbod is er verwerkt door ons op de site, veel materiaal is gewisseld van eigenaar. 
Veelal een enthousiast samenspel, machines eerst goed op de foto, dat is het belangrijkste, gegevens erbij vermelden en voor alle duidelijkheid de prijs noemen.

Het aanbod kan rechtstreeks via de website, links "Plaats hier uw aanbod".

Ook de website heeft de nodige update gekregen, waardoor "Aanbod plaatsen" nog weer beter gaat.
Ook de mobiele versie is gemakkelijker te overzien en zelf het bellen nog veel eenvoudiger, klik op het nummer en er wordt gebeld naar het juiste nummer. Hierdoor niets te onthouden, op te schrijven en de aandacht bij het werk te houden.

Hopelijk ga je het ook snel proberen?

Heeft u facebook al geliked?

Veel succes in het nieuwe jaar en fijne feestdagen.

Ps; neem zelf de RIVM voorwaarden in acht tijdens de onderhandelingen en afspraken, blijf gezond.


 

 

Goedkeuringsplicht landbouwvoertuigen;

Landbouwvoertuigen die vanaf 1 januari 2018 op de Nederlandse markt worden verkocht én waarmee men op de openbare weg wil rijden dienen te zijn goedgekeurd. Deze goedkeuringsplicht op basis van de Regeling Voertuigen geldt voor landbouw- of bosbouwtrekkers en getrokken voertuigen in de categorieën R (transport) en S (werktuig).

De Europese Verordening 167/2013 betreft de Europese typegoedkeuring voor deze voertuigen en is de basis voor verscherpte eisen met als doel het verbeteren van de integrale veiligheid van het voertuig en van voertuigcombinaties. De kerneisen zijn samen te vatten in de thema’s remmen, maximaal toelaatbare aslasten, maximale breedte, koppeling, onderrijbeveiliging (R) en breedtemarkering.

Tweeleiding remsysteem
Een belangrijke en ingrijpende wijziging betreft de verplichting tot een tweeleiding remsysteem, welke naar keuze hydraulisch of op luchtdruk wordt bediend. Het tweeleiding remsysteem geldt voor trekkers en voor nieuwe getrokken voertuigen met een maximum toelaatbare beladen massa van meer dan 8.000 kg. Bij het kopen van voertuigen na 1 januari 2018 dient men dan ook serieus rekening te houden met het juist én veilig kunnen koppelen van trekker en getrokken voertuig met mogelijk verschillende remsystemen.

Losbreekreminrichting / oplooprem
De losbreekreminrichting dient in geval van het losraken van het getrokken voertuig om deze te remmen. Europa eist een oplooprem voor getrokken voertuigen met een maximum toelaatbare beladen massa van meer 3.500 kg, Nederland staat een oplooprem toe tot een maximum toelaatbare beladen massa van 8.000 kg.

Breedte markering
Getrokken voertuigen met een breedte van meer dan 2,55 meter dienen te worden voorzien van breedte markeringsborden.

Voor nadere technische specificaties verwijst Fedecom naar haar website.
https://www.fedecom.nl/kenniscentrum/wet-en-regelgeving/

 


Uw machine aanbod:
U kunt uw machineaanbod gemakkelijk rechtstreeks via de site plaatsen "Aanbod plaatsen" in de linker kolom. Zelfs grote foto's is geen probleem, alleen moet u zelf bij langzaam internet wat meer geduld hebben. Zelfs een foto die u vergeten bent of uit een andere afbeeldingenmap kunt u alsnog toevoegen. Een verkeerde foto verwijderen, het is allemaal mogelijk, probeer het zelf!
Dus naam, tekst, foto's toevoegen, wachten op het uploaden, nazien of u alle foto's heeft en daarna op "advertentie plaatsen" klikken.
Na het "plaatsen" door u wordt het door ons later definitief verwerkt en toegevoegd aan de site.
Succes en bedankt alvast!.  
Let wel, er zijn kosten aan verbonden, zie bemiddeling. Maar eerst verkopen en daarna de verrekening!!