header foto

Welkom op de website van Fassaert Machines.

Na 25 jaar een akkerbouwbedrijf te hebben gerund, besloten we in 2005 een andere koers te gaan varen. We verkochten ons bedrijf. Dit betekende ook dat we de machines moesten verkopen. Uiteindelijk besloten we de machines via internet te verkopen, zo kon ik mijn passie techniek weer oppakken en werd de basis gelegd voor de site Fassaert Machines & Bemiddeling.

Kenmerkend voor Fassaert M & B is de brede kennis van de land- en tuinbouw sector. Door ons brede netwerk, weet menigeen ons te vinden. We kennen alle ins en outs van de sector, weten precies welk gevoel er bij hoort. Voor de ene partij gaat het om de verkoop van enkele werktuigen voor een andere partij kan het een complete inventaris zijn na een bedrijfsbeëindiging. Bij verkoop van machines bij een bedrijfsbeëindiging is het ook een stukje verwerking voor de verkoper (afscheid van het bedrijf). Wij weten als geen ander hoe we daar goed mee om moeten gaan. We willen in alle rust meedenken met de klant tijdens het hele verkoopproces, vanaf begin tot het eind. Bij ons staat de verkoper centraal. Hij of zij moet er een goed gevoel aan overhouden.

Verkopers kunnen via onze site diverse goederen te koop aanbieden. Dat loopt uiteen van gereedschap tot droogwanden, machines en tractoren. Kortom alles is mogelijk. 
Wilt u graag uw machines en werktuigen verkopen? Informeer dan eens naar de mogelijkheden bij Fassaert Machines en/of kijk eens bij de rubriek "Bemiddeling". Wij informeren u graag over onze werkwijze en mogelijkheden.