Lodders Groentechniek en Slootonderhoud

Neem contact opDirect bellen

In het kort:


Talud klepelen, bermen, groenstroken, maaikorven, windsingelonderhoud, groentechniek, etc
reparatie tuin-en parkmachines, slotenonderhoud, levering tuinmachines, Grin, Ariens, Robomow, Ego Power


Objectnummer:

8062

Omschrijving

Lodders Groentechniek en slootonderhoud

Cor Lodders loonbedrijf heeft de bedrijfsactiviteiten uitbereid met de reparatie, onderhoud en verkoop van tuin en parkmachines.

Lodders groentechniek is onder andere dealer van Ego Power+, Ariens, Robomow. Hiermee hebben wij een ruime leveringspakket en kunnen de klant voorzien van alle gemakken bij het onderhoud van uw erf en/of tuin.

Ego Power+ is het snelst groeiende merk tuingereedschap op dit moment. Dit komt niet alleen door de 3 jaar lange garantie op het professioneel gebruik (5 jaar Particulier), maar ook door de unieke en krachtige 56 V platvorm waarmee Ego de kracht van brandstof evenaart of overtreft. De nieuwe zitmaaier van Ego is volledig accu aangedreven op dezelfde 56 volt accu’s die ook voor de andere Ego producten worden gebruikt. Met deze zitmaaier kunt u tot 10.000 m² maaien met één acculading.

Ariens levert tuinmachines voor elk jaargetij. Eenvoud, kwaliteit en comfort zijn hoge maatstaven bij de ontwikkeling. Ariens levert als eerste leverancier de eerste 100% elektrische professionele zitmaaier op de markt. De Ariens Zenith E valt onder de 35% MIA en 75% Vamil regeling. Behalve elektrisch heeft u ook de beschikking tot brandstof aangedreven tuinmachines.

Robomow is de leverancier van robotmaaier en al meer dan 25 jaar op de markt. Robomow robotmaaiers zijn voor mensen die opzoek zijn naar eenvoudige maar degelijke maaier die netjes de kantjes van uw gazon mee maaid. Robomow heeft robotmaaiers met een capaciteit van 300 m² tot en met  4000 m². U kunt het maaien van het gazon volledig overlaten aan Robomow.

Voor onderhoud en reparatie kunt u voor alle merken bij ons terecht.

Cor Lodders loonbedrijf is gespecialiseerd in het onderhoud van waterwegen.

Klepelmaaien van sloten, bermen en groenstroken
Maaikorven van sloten om een betere doorstroming van het water te creëren.
- Bij beregening (snelle aanvoer van het water)
- Bij zware regenval (snelle afvoer van het water)

De trekkers van Cor Lodders loonbedrijf zijn gespecialiseerd om door de gewassen te rijden, met minder insporing als resultaat.

Windsingelonderhoud
• Takkenschaar knipt tot 10 cm dikke takken.

Voor meer informatie kunt u ons bereiken op,

Lodders Groentechniek
06-4292 3809 / tony@loddersgroentechniek.nl / www.loddersgroentechniek.nl 

Cor Lodders Loonbedrijf
06-4789 6650 / info@corlodders.nl www.corloddersloonbedrijf.nl